93887010 support@whiteparts.dk

Min Miele tørretumbler varmer ikke

Oprettet d.

Min Miele tørretumbler varmer ikke

Kommer der ingen varme i din Miele tørretumbler?

En Miele tørretumbler der ikke varmer kan i mange tilfælde laves meget billigt. Meget ofte skyldes fejlen at tørretumbleren har en defekt termosikring som sidder monteret på varmelegemet.

En termosikring beskytter din tørretumbler fra overophedning. Det gør at dit varmelegeme af sikkerhedsmæssige årsager simpelthen slår fra. Termosikringen udskiftes meget nemt og koster kun 199,00 DKK.
 


Man skal dog lige huske at finde fejlen til at termosikringen er blevet defekt før den udskiftes. Det kan der være lidt forskellige årsager til alt efter om tumbleren er med kondens eller aftræksslange. Læs mere herunder hvor vi går mere i dybden med de forskellige årsager.

 

Miele kondens tørretumbler.

Er din tørretumbler med kondens skyldes fejlen typisk at kondensatoren ikke er renset. Hvis kondensatoren er tilstoppet med fnuller, så kan der ikke sendes luft igennem varmelegemet og termosikringen slår simpelthen fra. Kondensatoren sidder i bunden af tørretumbleren bag en klap der let afmonteres. Drej den gule lås en halv omgang og træk hele kondensatoren ud. Tag den eventuelt med ud under bruseren og sørg for at skylle alt fnug væk. Brug kun vand til at rense den med, strikkepinde og skruetrækkere skal ikke stikkes ned i den, det kan ødelægge hele kondensatoren. Sørg også for at rense alle fungfiltre og meget gerne skylle dem under vand. 

 

Miele aftræks tørretumbler.

Hvis tumbleren er med aftræksslange er problemet sikkert opstået fordi tørretumbleren ikke kan komme af med luften. Dette skyldes ofte at selve risten ude på husmuren er tilstoppet. Fnug fra tumbleren sætter sig fast i rillerne og til sidst bliver de lukket helt til. Rens risten fri for fnug så du kan mærke at der kommer luft ud når tumbleren kører. Sørg også for at rense dine filtre grundigt og meget gerne skylle dem under vand.

 

Udskiftning af termosikring.

Termosikringen sidder bag på tørretumbleren. Der sidder et dæksel monteret med 4 skruer der skal fjernes. Selve termosikringen er monteret med 2 ledninger og fastgjort med en torx 10 skrue. Se vores video herunder hvor nemt det kan gøres. Har du nogen spørgsmål så skriv endelig til en af vores hvidevareteknikere på support@whiteparts.dk

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar