93887010 support@whiteparts.dk

Holdet hos WhiteParts.dk

Med mere end 40 års erfaring, er vi klar til hjælpe dig. Vores tekniker team ved ALT om hvidevarer, derfor får du altid dn bedste rådgivning hvad end det drejer sig om hvidevareservice, reservedele, plejeprodukter eller køb af nye hvidevarer. Husk du kan altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp. 

 

Reservedele: 

I Maj måned 2016 åbnede vi vores webshop med salg af reservedele, tilbehør og plejeprodukter til både private og erhverv. Vi sender dagligt pakker afsted fra vores eget lager i Korsør, 

Hos WhiteParts.dk  er vi også  eksperter i reparationer af alle slags hvidevare. Vores tekniker team klarer reparationer på store dele af vestsjælland - vil du høre mere om vores hvidevareservice er du velkommen til at kontakte os på 9388 7010.

Vi vil være danmarks førende inden for onlinesalg af reservedele og tilbehør, og vi udvider derfor løbende sortimentet i vores shop. Vores dygtige serviceteknikere har mange års erfaring og tilbyder professionel rådgivning når det gælder produktvalg og montering.

Hvidevarer kræver vedligeholdelse, så hos WhiteParts.dk findes der altid nyttige informationer og gode råd om vedligeholdelse så unødige reparationer kan undgås.

Medarbejdere Whiteparts.dk