93887010 support@whiteparts.dk

Handelsbetingelser

                             

                                 Handelsbestingelser for WhiteParts.dk


Generelle oplysninger


Firma: WhiteParts.dk
CVR: 37573124
Adresse: Teilmanns Allé 1, 4220 Korsør
E-mail: Support@whitepart.dk
Tlf. 93887010

 

Betaling

For at handle på Whiteparts.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. På Whiteparts.dk kan du betale med Mobilepay, Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, VISA, Eurocard/MasterCard og Maestro. Der tages ikke gebyr ved betaling med betalingskort og Mobilepay. Beløbet hæves først fra din konto, når varen er afsendt til din angivne leveringsadresse. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt.
Der tages forbehold for trykfejl, prisstigninger og udsolgte varer.

Fragt

Whiteparts.dk bestræber sig på at levere varen til kunden så hurtigt som muligt. Whiteparts.dk prøver hele tiden at føre hele sortimentet som lagervarer, og Whiteparts.dk kan i de fleste tilfælde have varen klar til afsendelse inden for 1-2 hverdage, efter at vi har modtaget din bestilling. En afvigelse af dette vil blive meddelt til kunden hurtigst muligt. 
Levering med GLS til en pakkeshop er gratis hvis der bestilles for over 499,00 DKK og ellers er pris for levering 49,00 DKK som privatkunde til pakkeshop. Whiteparts.dk leverer kun til Danmark, Grønland, Færøerne, Sverige og Norge.

 

Varmepumpe montering

 

Levering og montering af Electrolux varmepumper.

Ved køb af Electrolux varmepumper kan du vælge at få den monteret af vores autoriserede varmepumpe installatør der installere varmepumpen til lovlig installation.  

Varmepumpen bliver testet og afprøvet og vores installatør gennemgår pumpens funktioner med dig inden han går. På den måde får du den bedste start med din nye varmepumpe.

Der kan vælges montering på 3 eller 5 meter rørforbindelse direkte under bestilling af varmepumpe. Vores montør trækker rør mellem inderdel og yderdel og skjuler rør i hvide kabelbakker. (Tilkøb af sorte bakker ved montør)

Prisen inkludere boring af 1 hul til rørgenneføring i enten mursten, letbeton eller træ. Gammel varmepumpe nedtages og bortskaffes for en merpris på 799,00 DKK som afregnes direkte med montøren.  

Der skal forefindes 230v inden for 2 meters afstand fra yderdel. 

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Køber kan uden begrundelse træde tilbage (fortrydelsesret) fra den indgåede aftale inden fortrydelsesfristen. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, køber har modtaget sin vare. Køber skal inden udløbet af fortrydelsesfristen give os meddelelse om, at køber ønsker at fortryde sit køb. Meddelelse skal ske skriftligt til Whiteparts.dk support@whiteparts.dk
I din meddelelse skal der oplyses ordrenummer, som findes på ordrebekræftelsen. Køber kan ikke fortryde et køb ved at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give Whiteparts.dk tydelig besked herom. Hvis køber fortryder sit køb, refunderer Whiteparts.dk det fulde beløb for varen.


Whiteparts.dk refunderer beløbet til køber uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter meddelelsen om at gøre brug af fortrydelsesretten er modtaget hos Whiteparts.dk. Tilbagebetaling Whiteparts.dk gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som køber benyttede ved den oprindelige transaktion medmindre køber udtrykkeligt har indvilget i anden tilbagebetalingsmetode. 
Returnering af varer - Hvis køber benytter sig af sin fortrydelsesret, skal køber afsende eller aflevere varen til Whiteparts.dk uden unødig forsinkelse dog senest 14 dage efter den dato, hvor køber har meddelt Whiteparts.dk, at denne benytter sig af sin fortrydelsesret. Køber skal selv afholde omkostningerne ved returnering af varen, og denne er ansvarlig for at varen er forsvarligt pakket ind. Køber bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, herunder som følge af forkert håndtering af varen. Varen bedes returneret i original emballage. Manglende eller beskadiget original emballage medfører oftest en forringelse af varens handelsværdi.
For at få det fulde beløb retur, skal du returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Har varen været i brug eller monteret vil WhiteParts.dk foretage en værdiberegning i forhold til, hvilken værdi varen vil have ved gensalg.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Vi modtager ikke forsendelser, som er sendt ufranko eller pr. efterkrav.
Er varen betalt med dankort, returneres beløbet altid hertil.
Er varen betalt med overførsel til vores konto, beder vi dig vedlægge oplysninger om kontonr., hvortil beløbet for varen kan returneres.

 

Varen sendes til:
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

WhiteParts.dk
Teilmanns Allé 1
4220 Korsør

Der bedes vedlægges kopi af fakturaen.

Vi bestræber os på, at returnere dit tilgodehavende i løbet af 8-10 dage, men i perioder med ferie eller travlhed, kan der gå lidt længere.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 

Har du lavet en fejlbestilling eller var det ikke det rigtige produkt du har fået bestilt? Så lad os hjælpe dig! Husk at du også kan kontakte os såfremt du er lidt usikker på hvilket produkt du skal vælge. Du kan altid skrive til os på e-mail support@whiteparts.dk 


Hvordan returnerer jeg mit produkt?
Hvis du har modtaget produktet og ønsker at returnere det, beder vi dig om at sende varen retur til vores adresse Teilmanns Allé 1, 4220 Korsør  - det er meget vigtigt at du vedlægger dit ordrenummer i pakken, evt. som en kopi af din faktura, så vi kan se hvem pakken tilhører.

 

Vi gør opmærksom på at køber bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, herunder som følge af forkert håndtering af varen. Varen bedes returneret i original emballage. Manglende eller beskadiget original emballage medfører oftest en forringelse af varens handelsværdi.

Varen sendes til:
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

WhiteParts.dk
Teilmanns Allé 1
4220 Korsør

Der bedes vedlægges kopi af fakturaen.

 

Jeg har glemt at hente min pakke på pakkeshoppen, hvad skal jeg så gøre?
Hvis du ikke har hentet din pakke i pakkeshoppen indenfor 14 dage, vil pakken blive sendt retur til os. Dette er desværre ikke omkostningsfrit for os, da vi bliver opkrævet et gebyr for returforsendelse. Du bedes kontakte os og opgive dit ordrenummer. Du bliver herefter opkrævet nyt fragtbeløb, fordi vi skal gensende pakken til dig.

Hvis du ikke har hentet sin pakke, kan det ikke betragtes som en fortrydelse af købet. En fortrydelse kan kun ske ved, at du giver udtrykkelig besked til os om at fortryde købet.

 

Returret ved fortrydelse, skade & fejl
Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med dit køb. Så hvis du har købt noget, der ikke lever op til dine forventninger, vil vi naturligvis gøre alt for at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Uanset om du gerne vil returnere eller ombytte din vare, om du gerne vil have et afslag i prisen eller ønsker at bestille service til din vare, så er det vigtigt, at vi kender årsagen og har de rigtige informationer. Det hjælper os til at give dig den bedste og hurtigste løsning.

Du har altid 14 dages returret når du handler hos WhiteParts.dk og fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

Returretten kan udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde, og bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Returretten dækker ikke ved almindelig slidtage, fejlmontering, eller som følgeskade pga. anden defekt ved hvidevaren som delen monteres i.

Vælger du at udnytte returretten skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Husk altid at gemme den originale emballage, da den i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes, og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

Hvis en vare modtaget retur, grundet 30 dages fortrydelsesret, er skadet grundet dårlig emballering, fratages WhiteParts ApS for ethvert ansvar til at refundere varens værdi.

For at få det fulde beløb retur, skal du returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Har varen været i brug eller monteret vil WhiteParts.dk foretage en værdiberegning i forhold til, hvilken værdi varen vil have ved gensalg.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Vi modtager ikke forsendelser, som er sendt ufranko eller pr. efterkrav.
Er varen betalt med dankort, returneres beløbet altid hertil.
Er varen betalt med overførsel til vores konto, beder vi dig vedlægge oplysninger om kontonr., hvortil beløbet for varen kan returneres.

Du har altid 14 dages returret, når du handler hos WhiteParts.dk og returretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Vælger du at udnytte returretten, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling.

Igen anbefaler vi at du vælger at kontakte os på support@whiteparts.dk eller ring på 9388 9010 så vi kan finde den bedste løsning.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

WhiteParts.dk
Teilmanns Allé 1
4220 Korsør

Der bedes vedlægges kopi af fakturaen.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, oplysninger om dine køb og betalingsdata
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

 
Personoplysningerne registreres hos WhiteParts.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på:
support@whiteparts.dk  

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på support@whiteparts.dk eller på tlf. 93887010. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -
http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 29.02.2024