93887010 support@whiteparts.dk

Returnering

Returnering

Har du lavet en fejlbestilling eller var det ikke det rigtige produkt du har fået bestilt? Så lad os hjælpe dig! Husk at du også kan kontakte os såfremt du er lidt usikker på hvilket produkt du skal vælge. Du kan altid skrive til os på e-mail support@whiteparts.dk 


Hvordan returnerer jeg mit produkt?
Hvis du har modtaget produktet og ønsker at returnere det, beder vi dig om at sende varen retur til vores adresse Teilmanns Allé 1, 4220 Korsør  - det er meget vigtigt at du vedlægger dit ordrenummer i pakken, evt. som en kopi af din faktura, så vi kan se hvem pakken tilhører.

 

Du kan vælge at købe en GLS returlabel igennem os, på linket herunder

Tilkøb returlabel her
 

Vi gør opmærksom på at køber bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, herunder som følge af forkert håndtering af varen, herunder også lugtgener fra blandt andet tobak. Varen bedes returneret i original emballage. Manglende eller beskadiget original emballage medfører oftest en forringelse af varens handelsværdi.

Kan jeg sende min vare retur til en pakkeshop nær jer?
Nej, vi har desværre ikke mulighed for at afhente returpakker i pakkeshops. Sender du din returpakke til en pakkeshop, vil den ikke blive afhentet og vil derfor blive sendt retur til dig.
Alle returpakker skal sendes direkte til vores adresse. 

Vi frabeder os derfor pakker sendt med DAO, da de leverer om natten, hvor der ikke er adgang til adressen og din pakke derfor vil bliver sendt til en pakkeshop hvor vi ikke kan afhente pakken. 

Vi gør opmærksom på:
Hvis du vælger at gøre brug af din fortrydelsesret, ved at nægte modtagelse eller at afhente din pakke i GLS pakkeshop, vil DU blive debiteret for returfragten, som vil blive modregnet i dit køb/ udbetaling.

 

Returadresse:
WhiteParts.dk
Teilmanns Allé 1
4220 Korsør

 

Der bedes vedlægges kopi af fakturaen.

Returret ved fortrydelse, skade & fejl

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med dit køb. Så hvis du har købt noget, der ikke lever op til dine forventninger, vil vi naturligvis gøre alt for at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

 

Uanset om du gerne vil returnere eller ombytte din vare, om du gerne vil have et afslag i prisen eller ønsker at bestille service til din vare, så er det vigtigt, at vi kender årsagen og har de rigtige informationer. Det hjælper os til at give dig den bedste og hurtigste løsning.

 

Du har altid 14 dages returret når du handler hos WhiteParts ApS, og fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

 

Returretten kan udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde, og bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Returretten dækker ikke ved almindelig slidtage, fejlmontering, eller som følgeskade pga. anden defekt ved hvidevaren som delen monteres i.

 

Vælger du at udnytte returretten skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

 

Husk altid at gemme den originale emballage, da den i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes, og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Hvis en vare modtaget retur, grundet 30 dages fortrydelsesret, er skadet grundet dårlig emballering, fratages WhiteParts ApS for ethvert ansvar til at refundere varens værdi.

 

For at få det fulde beløb retur, skal du returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Har varen været i brug eller monteret vil WhiteParts.dk foretage en værdiberegning i forhold til, hvilken værdi varen vil have ved gensalg.

 

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Vi modtager ikke forsendelser, som er sendt ufranko eller pr. efterkrav.
Er varen betalt med dankort, returneres beløbet altid hertil.
Er varen betalt med overførsel til vores konto, beder vi dig vedlægge oplysninger om kontonr., hvortil beløbet for varen kan returneres.

 

Du har altid 14 dages returret, når du handler hos WhiteParts ApS, og returretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Vælger du at udnytte returretten, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling.

 

Igen anbefaler vi at du vælger at kontakte os på support@whiteparts.dk eller ring på 9388 7010 så vi kan finde den bedste løsning.