93887010 support@whiteparts.dk

Hvidevareservice hos WhiteParts.dk

 

Hos WhiteParts.dk kender du prisen før vi kommer. Vi har ingen skjulte miljø gebyrer eller ekstra kørsel. Vi har dog forskellige takster alt efter hvilken kommune du er bosat i - Vi reparare alle slags hvidevarer og mærker. Vores reservedels afdeling med belliggenhed i Korsør ligger inde med over 4000 reservedele der giver vores teknikere den bedste mulighed for reparation ved første besøg.

Skulle det ske vi ikke har en reservedel hjemme bestilles den naturligvis samme dag, du faktureres herefter ikke for ekstra kørsel i forbindelse med et ekstra besøg - det kalder vi god service.   

 

 

 

Se vores Tekniker priser herunder:
 

Reparation i Slagelse
Kommune

Reservedele og installation VVS Slagelse

   Tekniker time

640,00 DKK inkl. moms

Reparation i Sorø
Kommune 

Reservedele og installation VVS Sorø

Tekniker time

720,00 DKK inkl. moms

Reparation i Ringsted
Kommune

Reservedele og installation VVS Ringsted

Tekniker time

850,00 DKK inkl. moms

   

 

 

Priser for hvidevareservice

Husk at det ikke behøver at koste en formue at få repareret dine hvidevarer. En typisk fejl på en vaskemaskine kan oftest være fejl på varmelegemet, og dette kan vi skifte for under 1000,00 DKK inkl. varmelegeme, arbejdsløn og moms - hvis du bor i Slagelse kommune. Vores reservedels priser er samme priser som vores netprisen, og derfor skal du ikke være bekymret for høje regninger. Vores teknikere dækker Slagelse Kommune, Sorø kommune og Ringsted Kommune. Vores priser ændrer sig alt efter hvilken kommune du bor i. Dette er med til at dække den ekstra tid vi har i forbindelse med kørsel. 

 

Hurtig hvidevareservice

Med 3 teknikere bosiddende i Slagelse kommune kan vi hjælpe dig hurtigst muligt. Vi kører dagligt mellem 8.00 - 16.00 ( også fredag) Med vores store reservedels lager har vi mulighed for at have eventuelle reservedele med på bilen, det kræver blot at vi får oplyst din maskines model nr. og mærke samt en grundig fejlbeskrivelse. 

 

Hvidevareservice erhverv

Vi udfører også reparationer på industri hvidevarer. Vi har stor erfaring med Miele og Electrolux profesionelle vaskemaskiner og opvaskemaskiner, og kan rykke hurtigt ud i tilfælde af nedbrud. Har din virksomhed brug for en fast serviceordning udarbejdes dette alt efter maskiner og behov. Kontakt os gerne for en dialog omkring serviceaftaler. 

 

 

Eksempler på reparationer: 

Vaskemaskine starter ikke:

Mange vaskemaskiner vil ikke sætte igang hvis der er afledning på varmelegeme. Dette skyldes oftest kalk og varmelegeme skal derfor skiftes. 

Varmelegeme 299,00 DKK

Tekniker (Slagelse) 640,00 DKK

Ialt 939,00 DKK inkl. moms

Opvaskemaskine vil ikke pumpe ud:

Oftest vil der sidde noget fast i pumpen. Maskinen tømmes for vand og pumpe afmonteres og renses. Pumpe funktion testes for fejl. 

 

Tekniker (Sorø) 720,00 DKK

Ialt 720,00 DKK inkl. moms

Bosch Siemens opvaskemaskine skriver E09:

Der er fejl på varmelegemet, dette er en del af spule pumpen og denne skal skiftes ud med en ny. 

Spulepumpe 1099,00 DKK

Tekniker (Slagelse) 640,00 DKK

Ialt 1739,00 DKK inkl. moms

Voss ovn vil ikke varme og har slået relæ:

Oftest vil dette skyldes at et ringvarmelgeme i ovnen er defekt, test af varmelegemer og defekt skiftes.


Varmelegeme 375,00 DKK

Tekniker (Slagelse) 640,00 DKK

Ialt 1015,00 DKK inkl. moms 

 

 

Ring og book tid direkte på

Tlf. 9388 7010

 

Du kan også sende en mail på service@whiteparts.dk