Rensning af vaskemaskine

Oprettet d.

Rensning af vaskemaskine

Er din vaskemaskine begyndt at lugte surt eller rådden? Så har vi løsningen! En vaskemaskine har behov for at blive renset for diverse sæbe rester.

Dette er ikke noget der er synligt så derfor er det ikke noget man normalt ligger mærke til.

Oplever du feks.:

Din vaskemaskine lugter

Du tager tøjet ud og bliver mødt af en bitter lugt og må rynke på næsen når du tager tøjet ud. Dette skyldes sæberester der ikke kommer ud af maskinen fra gang til gang. 

Så er det på tide at få renset maskinen. Prøv vores Pleje produkter til vaskemaskine og din vaskemaskine bliver som ny indvendig. Det er dog vigtigt at du følger vores vedlagte anvisning. I tilfælde af maskinen er meget medtaget kan det nogen gange være en god ide at gentage processen.

Det forekommer grå striber på det hvide tøj.

Dette skyldes kalk i maskinen. Det er tegn på at maskinen har behov for en afkalkning. Prøv vores afkalknings tabs med 3-1 funktion, til at få maskinen tilbage i topform. 

Det hvide tøj bliver ikke længere hvidt men gråt

Der sidder sæbe med farve rester i sig, i maskinen. Her er der igen behov for at få maskinen renset.

Efterfølgene er det en god ide at halvere sit sæbeforbrug. Alt for mange overdosere da en nyere vaskemaskine er så miljøvenlig at vandforbruget er meget lavt. Derfor får maskinen ikke skyllet sæben ordentlig ud af tøjet, det slider på tøjets farve, desuden sætter rester sig inde i maskinen. Dette bør gøres oftere hvis du benytter dig af vaskepulver, da flydende sæbe har nemmere ved at blive opløst helt i vandet.


Copyright 2016 - WhiteParts.dk - All rights reserved.

Powered by WHITEPARTS.DK

Betalingsikoner


Top