93887010 support@whiteparts.dk

Vaskemaskine fejl E40

Oprettet d.

Vaskemaskine fejl E40

Viser din vaskemaskine fejl E40 - WhiteParts.dk har løsningen.

 

Fejlkode E40 forefindes på Aeg, Electrolux, Zanussi og Ikea vaskemaskiner. En fejlkode E40 betyder at din vaskemaskine har problemer med dørlåsen eller forbindelsen til denne. Fejlen kan nemt udbedres uden brug af en fagmand. Se herunder...

 

Er lågen lukket?

Tjek om din låge er lukket rigtigt i. Hvis låsetappen der sidder på bagsiden af døren ikke er rigtig inde og ramme i selve dørlåsen - så viser din vaskemaskine fejlkode E40. Sørg derfor at lågen lukket rigtigt i.


Dørlåsen kan være defekt

Hvis din dør er lukket rigtigt vil maskinen stå og give en "klik" lyd samtidig med at den viser fejl E40. Dette er en fejlmelding for at din dørlås er gået i stykker. Dørlåsen er nem at skifte. Enten fjernes toppladen og de 2 skruer der holder låsen på plads. Eller også løsnes lugebælgen i samme side som låsen. Derefter de 2 skruer og dørlåsen udskiftes.


Ledning til dørlås defekt.


Har du fået dørlåsen fri sidder der et hvidt multistik i toppen af dørlåsen. Dette stik kan godt være en smule brændt, afmonter derfor stikket og se om det er blevet sort. Hvis det er det kan vaskemaskinen ikke skabe forbindelse til dørlåsen og din vaskemaskine vil vise fejl E 40.

 

 

 

 

 

For at finde den rigtige dørlås til netop din vaskemaskine bedes du indtaste dit model nr. eller pnc nr. som står i lågen på din vaskemaskine. Du kan også skrive til os på support@whiteparts.dk - vi sidder klar til at hjælpe dig. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar