93887010 support@whiteparts.dk

Mit køleskab lugter

Oprettet d.

Mit køleskab lugter

Lugt fra køleskabet

Der kan være flere forskellige årsager til at køleskabet lugter. Typisk kommer lugten fra diverse madvarer der er placeret i køleskabet, men har køleskabet fået en meget rådden lugt kan det godt stamme fra tøvands bakken.

Rens tøvands bakken

Omme bag på dit køleskab sidder der en bakke, bakken er placeret oven på kompressoren. Denne bakke opsamler alt det tøvand der må komme inde fra selve køleskabet som så skal fordampe via den varme kompressoren laver. Det er vigtigt at der ikke er madvare der rører bagvæggen inde i skabet. Gør de det kan der løbe rester af mad ned i bakken og dette kan ende med at lugte ganske forfærdeligt. 

Rens bakken grundigt så der ikke er noget møg nede i den. 

Duftfrisker

Visse madvarer har det med at sætte sit eget præg på dit køleskab. Har du en rest fra aftensmaden stående til dagen efter vil duften fra maden naturligvis sprede sig medmindre det er pakket ind i lufttætte bokse. 

Electrolux har fremstillet en duftfrisker der absorberer og neutraliserer ubehagelige lugte fra kød, fisk, ost og andre madvarer i køleskabet. Duftfriskeren placeres i en dørhylde i køleskabet. Duftfriskeren er ikke giftig og er fri for parfume.
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar