93887010 support@whiteparts.dk

Opvaskemaskine viser fejl i20

Oprettet d.

Opvaskemaskine viser fejl i20

Min EAG eller Electrolux opvaskemaskine viser fejl i20

Fejlkode i20 på Aeg og Electrolux opvaskemaskiner betyder at maskinen ikke kan komme af med vandet. Enten er det fordi der sidder noget og blokere afløbspumpen, eller også kan det være inde i vandlåsen at der er dannet en fedtprop.

Tjek afløbet.

Først skal du se om maskinen kan komme af med vandet der hvor afløbsslangen er monteret. Sidder afløbsslangen monteret uder vasken på vandlåsen kan der godt danne sig en fedtprop så opvaskemaskinen ikke kan pumpe vandet fra. 

Tag en balje eller en spand og lig afløbsslangen derned i. Sæt opvaskemaskinen i gang på et nyt program så den starter med at pumpe. Kommer der vand ud af slangen skal du rense dit afløb eller vandlås. 

fejlkode i20   opvaskemaskine fejlkode i20
     

 Tjek først vandlåsen der hvor afløbsslange
sidder monteret

 

Ofte gemmer der sig en fedtprop inde i vandlåsen.
Rens dette grundigt

Afløbspumpen. 

Melder opvaskemaskinen stadig fejl i20 er det fordi at afløbspumpen er blokeret eller defekt. Afløbspumpen sidder forrest i højre side og man kan nemt komme ind til den ved at fjerne fodsparket.

Sørg for at tømme alt vand ud af maskinen inden pumpen fjernes. Se efter om der eventuelt sidder nogen glasskår eller andre genstande der kan forhindre pumpen i at kører.

Udskift eventuelt afløbspumpen hvis der ingen ting er at finde.
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar