93887010 support@whiteparts.dk

Fedt til glideskinner

Oprettet d.

Fedt til glideskinner

Piver dine glideskinner når du trækker dem ud? Har du glemt at fjerne skinnerne under en pyrolyse rens? Udtræksskinnerne i din ovn kan med tiden begynder at pive og være svære at trække ud af ovnen, hvilket gør madlavningen en smule mere besværlig. Vi har derfor givet vores bud på, hvordan du bedst plejer dine udtræksskinner!

Udtræksskinner 

Dine udtræksskinner i ovnen er til for, at gøre madlavningen nemmere! Men hvis du er én af de mange, der pludselig har stået med et par udtræksskinner som er blevet stramme at trække ud af skinnen - måske de endda er begyndt at lave en pivende lyd. Så er de ikke længere med til, at gøre det nemmere i køkkenet, men derimod skaber de del besvær, da man ikke længere har den samme kontrol over skinnerne. 

Udtræksskinner består af to skinner som kører på hinanden via nogle kuglelejrer. Kuglelejerne kan med tiden blive helt udtørrede grundet almindelig brug, og skulle man glemme at fjerne sine udtræksskinner under en pyrolyse rens, så vil de fleste udtræksskinner sætte sig helt fast og være meget svære at trække fra hinanden. Dette skyldes, at det fedtstof der sidder på kuglelejerne bliver tørret ud grundet den masive varme. 

Sådan vedligeholder du dine udtrækskinner

Står du med ovenstående problem, vil du i størstedelen af tilfældene kunne vedligeholde eller tilmed redde dine skinner, ved at give dem noget fedt i kuglelejerne. Det er vigtigt, at det fedt du bruger er NSF-godkendt til de højre temperaturer og samtidig er fødevare godkendt. 

Afmonter skinnerne fra ovnen og træk skinnerne så langt fra hinanden som muligt. Påfør så et jævnt lag fedt i hver side af skinerne, så kuglelerjerne inde i skinnerne bliver smurt godt og derved kører uden problemer. Hiv skinnerne frem og tilbage et par gange, inden du monterer dem i ovnen igen.  

 

Køb fedt til glideskinner hos WhiteParts.dk til kun 129,00 DKK
Klik her


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar