93887010 support@whiteparts.dk

Miele industri tørretumbler PT 5136

21.499,00 DKK


I denne Miele industri tørretumbler får du en maskine med en tromle der har en kapacitet på 6,5 kg – dette hjælper dig med at få meget tøj fra hånden på én gang. Derudover medvirker den store tromle også til at tørre dine tekstiler mere skånsomt, ved at have plads til at det kan blive blæst rundt i tromlen og lade luften komme godt ind imellem alle tekstilerne. Tromlen er også udstyret med Mieles særlige SoftCare overfladestruktur som går ind og danner en form for luftpude mellem tromlen og tekstilerne. Dette betyder at dine tekstiler ikke børstes op af selve tromlen og derved gennemgår en mere nænsom tørringsproces. 

Miele har udviklet et særlig PerfectDry system som sørger for at levere helt nøjagtige tørreresultater som er er tilpasset dine tekstiler under hver eneste tørring. Det patenterende system går kontinuerligt ind og måler restfugtigheden i tekstilerne under en tørring, så den kan måle hvor længe og hvordan den skal tørre dit tøj. Dette er lavet for at du kan undgå du at dit tøj bliver enten overtørret eller undertørret. Hertil kan det også nævnes at maskinen går ind og måler vandets ledningsevne hvilket og bidrager til et mere præcist resultat.  

Med maskinens betjeningspanel får du vist alle programnavnene på det sprog du har indstillet maskinen på. Efter du har  valgt et tørreprogram, ved hjælp af den store drejeknap vil der blive vist yderligere oplysninger på displayet på betjeningspanelet om selve tørringsprocessen. 

Vælger du en Miele tørretumbler, vælger du en økonomisk, driftssikker og effektiv tørretumbler. Miele går nemlig ind og reducerer omkostningerne ved fremstillingen af maskinen ved at de allerede under produktudviklingen vælger at bruge genbrugsegnende materialer, anvende mindst muligt vand, energi og rengøringsmiddel.   

Har du ikke mulighed for at tømme tørretumbleren for tøj lige efter programmet er slut behøver du ikke bekymre dig om at dine tekstiler bliver krøllet. Maskinen er nemlig lavet således at med jævne mellemrum løsner dit vasketøj for at sikre at tøjet ikke ligger og bliver krøllet. Med maskinens startforvalg får du tilmed mulighed for at bestemme helt op til 24 timer i forvejen, hvornår dit tørreprogram skal starte. Dette kan i nogle virksomheder være en klar fordel hvis vasketøjet skal være tørt og klar til dagen efter. 

Er det vigtigt for dig at din tørretumbler har korte programmer? Så er denne tørretumbler måske den helt rette til dig. Du får nemlig mulighed for at kunne tørre tøjet hurtigt og effektivt grundet Mieles særdeles udviklede industriteknik, der gør at maskinen kan tørre dine tekstiler på meget kort tid.

Specifikationer:

Kapacitet: 6.5 kg
Volume: 130 liter
Farve: hvid
Tørresystem: Udluftning
Mål (H x B x D): 85 cm x 59,50 cm x 71 cm
Vægt: 60,5 kg
Fyldningsforhold: 1:20
Maksimal fordampningseffekt i l/t: 5,3
Specifikt energiforbrug i kWh/kg: 0,49
Programvarighed i min: 36
Styringstype: ProfiLine L
Programstyring: Restfugtighedsstyret
Maks. startforvalg i timer: 24
Opvarmningsform: Elektrisk
Eltilslutning: 3N~ 400V 50HZ
Varmeeffekt el i kW: 6,14
Samlet tilslutning i kW: 6,40
Sikring i A: 10
Lydniveau på arbejdsplads: <70 dB(A) re 20 µPa
Varmeafgivelse til rummet i MJ/t: 0,76

Ved køb af flere maskiner kan vi kontaktes på support@whiteparts.dk vedrørende et godt tilbud. Vi leverer og monterer på hele Sjælland mod en merpris på 3125,00 DKK. pr. maskine.


Model/Varenr.: PT5136
Lagerstatus: Ikke på lager
stk.

Beskrivelse
Miele industri tørretumbler PT 5136