Billede

 

Bestil hvidevareservice hos WhiteParts.dk

 

Er din vaskemaskine gået i stykker, så fortvivl ikke.

Hos WhiteParts.dk er vi eksperter i reparationer af alle slags hvidevare. Når en fejl opstår er der ofte tale om en sliddel der nemt kan udskiftes. Varmelegemer, motorkul, pumper og ventiler, bliver slidt og kan du ikke selv skifte reservedelen kan vi altid hjælpe.

Vidste du at det koster under 900,00 DKK inkl. arbejdsløn og moms at få skiftet et varmelegeme f.eks en AEG vaskemaskine? Mange tror nemlig det er alt for dyrt at få en tekniker ud og efterse sine hvidevare når de strejker. Men ikke hos WhiteParts.dk - vores 2 faste teknikere kører dagligt ud fra lageret i Korsør og servicere vores kunder i hele Slagelse kommune. Dette betyder også at vi kan holde prisen nede for et teknikerbesøg til kun 575,00 DKK inkl. moms. Et teknikerbesøg dækker kørsel og 30 min arbejdsløn. De fleste reparationer kan vi som regel udføre inden for denne tidsgrænse, det kræver dog at vi får en grundig beskrivelse af fejlen på produktet der er i stykker og meget gerne et model/type nr. 


 

Herunder har vi listet en række eksempler på de services vi tilbyder hos Whiteparts.dk - klik på billedet for at læse mere.

Billede

 

Billede

 

Billede

 

Billede

 

Billede

 

Billede

 

 

Vi dækker næsten hele vestsjælland, men kan du ikke finde dit byskilt?
Så ring til os på 9388 7010 eller skriv til support@whiteparts.dk

Billede

 

Billede

 

Billede

 

Billede

 

Billede

 

Billede

 

Billede

 

Billede

 

Billede