93887010 support@whiteparts.dk

Siemens køleskab kan ikke lukke

Oprettet d.

Siemens køleskab kan ikke lukke

Mit Siemens køleskab kan ikke lukke.

Hvis dit Siemens kølefryseskab ikke vil lukke helt i kan dette skyldes at hængslerne er defekte.

Problemet opstår oftest på køle/fryseskabe der er integreret så der er en køkken låge monteret på selve køleskabet. Denne ekstra belastning en trælåge giver, kan godt medføre at hængslerne går i stykker. 

 

Start med at pille selve køkkenlågen af, herefter kan du se om hængslerne er defekte. Dette gøres nemt ved at skubbe lågen i, hængslerne skulle så gerne trække køleskabs døren helt i og slutte tæt. Gør de ikke det skal du udskifte dem.

 

Hængslerne bestilles som et sæt og hos Whiteparts.dk anbefaler vi at du udskifter begge hænglser, selvom det muligvis kun er det ene der synes defekt. Udskiftningen foregår ret nemt når du først har afmonteret køkkenlåge. Køleskabs døren afmonters ved at fjerne de 2 skruer der sidder monteret på forsiden af hængslet. Herefter skal der fjernes en lille hvid dækplade der hvor hængslet er monteret på selve køleskabet. Under den gemmer sig endnu 2 skruer, afmonter disse og hængslet er nu til at fjerne.

 

 

Har du brug for hjælp eller vejledning til at udskifte disse kan en af vores teknikere ringe dig op og vejlede dig. Send os blot en mail på support@whiteparts.dk


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar