aug. 18 ,2018

Reparation af vaskemaskine

Står du med en vaskemaskine der har en låge som ikke kan åbnes, som ikke vil centrifugere?

Står du med en vaskemaskine der har en låge som ikke kan åbnes, som ikke vil centrifugere, ikke pumper ud eller måske ikke varmer? Så kan vi hos WhiteParts Hvidevareservice løse problemet og få din vaskemaskine til at køre igen.

En vaskemaskine er i dag blevet så avanceret, at det kan være svært lige at greje hvorfor den ikke opfører sig som den skal. Ofte vil din vaskemaskine komme med en fejlbesked på displayet og det vil være en rigtig god indikator for hvad der er galt med den.

Vores teknikere har mange års erfaring med reparation af vaskemaskiner og kender til de fleste problemer der kan opstå med en vaskemaskine. For os er det nemlig vigtigt, at du føler at du er i trygge hænder når du lader en af vores teknikere reparere din vaskemaskine.

Vi er meget bevidste om at folk i dag lever en meget travl hverdag og derfor ikke har tid til, at have en defekt vaskemaskine stående i længere tid end højst nødvendigt. Derfor vil det være en stor hjælp hvis du kan oplyse dit modelnummer når du ringer og booker service, så kan vores teknikere nemlig fylde bilen op med lige præcis de reservedele der passer til din vaskemaskine – på den måde kan vi som oftest reparere din vaskemaskine allerede på første besøg, så du hurtigt kan komme i gang med vasketøjet igen.

Modelnummeret finder du på dit typeskilt som normalt findes på indersiden af lågen, i selve lågeåbningen, på det dæksel der skjuler din vaskemaskines filter, eller bag på vaskemaskinen.

Vi forsøger altid at give vores kunder den bedste service vi overhovedet kan, derfor kender du allerede prisen på et servicebesøg på din vaskemaskine inden vi kommer. Vi har en fast lav pris på 575,00 DKK inkl. Moms på et servicebesøg. Skal der udskiftes en reservedel i din vaskemaskine for at få den til at køre igen, så rådfører vi os altid med dig inden vi reparerer, da vi kun udbedrer fejlen hvis det kan betale sig.

Så står du med en vaskemaskine som ikke længere vil centrifugere, ikke pumper vandet ud eller slår relæet, så er du mere end velkommen til at kontakte os – vi vil meget gerne hjælpe dig med at få din vaskemaskine til at køre igen.