aug. 18 ,2018

Reparation af tørretumbler

Er du i den kedelige situation at din tørretumbler ikke længere tørrer tøjet ordentligt?

Er du i den kedelige situation at din tørretumbler ikke længere tørrer tøjet ordentligt, ikke varmer, er utæt, eller slet ikke starter? Så kan en af vores teknikere helt sikkert hjælpe dig, med at få den på rette køl igen.

Vores teknikere har stor erfaring inden for reparation af tørretumblere og vil meget gerne vejlede dig, så du ikke betaler for en reparation som ikke kan betale sig. Vi kører med en fast lav pris på 575,00 DKK inkl. Moms for et servicebesøg. Vi er nemlig godt klar over, at det kan være lidt af en jungle af finde ud af, hvornår det kan betale sig at reparere sin maskine.

Når du ringer og bestiller et servicebesøg på din tørretumbler så sætter vi stor pris på, hvis du kan oplyse om din tørretumbler kommer med en fejlbesked eller hvilken fejl den laver. Derudover vil vi meget gerne oplyses om modelnummeret på din tørretumbler, så kan vores teknikere nemlig sørge for at have de reservedele med som passer til lige netop din tørretumbler – på den måde kan en reparation som regel klares allerede på første besøg.

Når du skal finde modelnummeret i din tørretumbler, skal du finde typeskiltet – det vil det enten side på indersiden af lågen i maskinen, i selve lågeåbningen, på det dæksel der skjuler din tørretumblers filter eller bag på maskinen.  

En tørretumbler er i dag ret avanceret og vores teknikere har helt styr på hvordan de får din tørretumbler op og køre igen, hvad enten den slår relæet fra, ikke varmer eller er utæt. Du kan derfor være helt tryg når du overlader din tørretumbler i hænderne på en af vores erfarende teknikere.