aug. 18 ,2018

Reparation af ovn

Hos WhiteParts Hvidevareservice tilbyder vi reparation af din ovn.

Hos WhiteParts Hvidevareservice tilbyder vi reparation af din ovn, hvis den pludselig har besluttet sig for at strejke. Vores teknikere kører dagligt ud på service på Vestsjælland til en fast lav pris på 575,00 DKK inkl. Moms for et servicebesøg. Derfor ved du altid hvad det vil koste at få repareret din ovn inden vi kommer – vi ved nemlig godt, at det af og til kan være svært at gennemskue priserne og vurdere om det kan betale sig, at få sin ovn eller komfur repareret. Vores teknikere giver dig derfor altid en vurdering af, om det økonomisk kan svare sig at reparere din ovn.

Vores teknikere har en bred viden når det kommer til reparation af din ovn eller komfur med deres store kendskab til de forskellige mærker. For at vi kan være sikre på hvilke reservedele der skal bruges til lige netop din ovn eller komfur, vil det være en stor fordel for os, hvis du kan informere om modelnummeret på din ovn, samt hvilken fejl der er opstået på din ovn. Så kan vi sikre os, at vore teknikere får de rigtige reservedele med fra start af, og derved kan reparere din ovn allerede på første besøg.

Hvis du skal finde typeskiltet i din ovn for at kunne tjekke for modelnummeret kan du typisk finde det langs med lågeåbningen i ovnen eller i kanten af ovnlågen.

Så er uheldet ude og vil din ovn pludselig ikke varme på varmluft, går den ud, eller slår den måske relæet fra? Så tøv ikke med at kontakte en af vores dygtige teknikere og få et prisoverslag på reparation af din ovn.