aug. 18 ,2018

Reparation af opvaskemaskine

Hos WhiteParts Hvidevareservice tilbyder vi reparation af din opvaskemaskine.

Hos WhiteParts Hvidevareservice tilbyder vi reparation af din opvaskemaskine hvis du pludselig oplever, at den kommer med en fejlbesked eller bare ikke længere virker efter hensigten.

Vi har dygtige teknikere tilknyttet som hver dag kører ud på service – vi dækker næsten hele Vestsjælland.
Vi ved godt, at det af og til kan være svært at gennemskue priserne og vurdere om det kan betale sig, at få sin opvaskemaskine repareret. Vi har derfor en fast lav pris på 575,00 DKK inkl. Moms for et servicebesøg.

Er der reservedele i din opvaskemaskine som skal udskiftes, giver vores teknikere altid en vurdering af, om det økonomisk kan svare sig at reparere din opvaskemaskine.

Når du ringer og bestiller dit servicebesøg på din opvaskemaskine vil det være til stor hjælp hvis du kan oplyse os din opvaskemaskines modelnummer, samt hvilken fejlbesked eller fejl din opvaskemaskine laver. Så kan vi sikre os at vore teknikere får de rigtige reservedele med fra start af, og derved kan reparere din opvaskemaskine allerede på første besøg.

Når du skal finde typeskiltet i din opvaskemaskine skal du kigge i lågen på opvaskemaskinen. Typeskiltet sidder nemlig på kanten af lågen eller inde i lågeåbningen og her kan du se maskinens modelnummer.

Vores teknikere har stor erfaring når til kommer til reparation af opvaskemaskiner, så oplever du at din opvaskemaskine pludselig ikke tager vand ind, viser en fejlkode, er utæt, ikke længere vasker dit service ordentligt rent eller noget helt andet, så kontakt vores dygtige teknikere og få hjælp til at få din opvaskemaskine godt kørende igen.