aug. 18 ,2018

Reparation af komfur

Hos WhiteParts hvidevareservice har vi stor erfaring inden for reparation af komfurer.

Så står du med et komfur hvor kogezonerne pludselig ikke virker, en varmluft der ikke virker eller et komfur som slår relæet fra, så kan vi hos WhiteParts hvidevareservice hjælpe dig med at få dit komfur op og køre igen.

Vores teknikere har mange års erfaring inden for branchen og har en bred viden til de mange forskellige ovne på markedet. Hvad enten dit komfur er med induktion, keramiske plader eller med gas, så kan vores teknikere hjælpe dig.

For at kunne hjælpe dig bedst muligt sætter vi stor pris på, hvis du kan oplyse dit komfurs modelnummer når du ringer og booker service. Så ved vi nemlig hvilke reservedele der passer til dit komfur og så kan vi som oftest klare reparationen allerede på første besøg. Vi ved nemlig godt, at det i dag er svært at undvære sit komfur i en travl hverdag.

Når du skal finde typeskiltet på dit komfur er der flere forskellige steder det kan sidde. De mest almindelige steder er langs med lågeåbningen i ovnen, i kanten af ovnlågen, på siden af komfuret, eller på indersiden af skuffen i komfuret.

Har du brug for hjælp til at kunne få dit komfur på rette køl igen, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige teknikere har en fast lav pris på 575,00 DKK inkl. Moms på et servicebesøg – så kender du allerede prisen inden vi kommer.