aug. 18 ,2018

Reparation af Køle - fryseskab

Er dit køle/fryseskab holdt op med at køle? Larmer det, eller virker isterningsmaskinen ikke længere?

Hos WhiteParts Hvidevareservice har vi nogle dygtige og kompetente teknikere tilknyttet som har stor erfaring inden for køle/fryseskabe. Vores teknikere har kendskab til de fleste kendte mærker inde for køle/fryseskab og er altid klar på ny udfordring.

Hos WhiteParts Hvidevareservice kender du prisen på et servicebesøg allerede inden vi kommer, vi har nemlig en fast lav pris på 575,00 DKK inkl. Moms. Vi dækker næsten hele Vestsjælland og er du i tvivl om vi dækker dit område, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi ved godt hvor ubelejligt det kan være at stå med et defekt køleskab, derfor vil det være en stor hjælp for os, hvis du ved booking af service kan oplyse dit køle/fryseskabs modelnummer. Så kan vores teknikere fylde bilen med lige netop de reservedele der passer til dit køle/fryseskab, så kan vi som oftest klare reparationen på første besøg.

I køleskabe og kølefryseskabe vil typeskiltet oftest være at finde i siden bag grøntsagsskuffen/fryseskuffen, eller indvendigt i siden på selve køleskabet/kølefryseskabet. Er der tale om en kummefryser finder du typeskiltet mellem hængslerne eller bag på fryseren.

Så står du i den uheldige situation at dit køle/fryseskab ikke længere virker som det skal, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sørger altid for at vejlede dig, så du ikke betaler for en reparation som ikke kan svare sig.