aug. 18 ,2018

Reparation af emhætte

Hos WhiteParts Hvidevareservice tilbyder vi service på din emhætte.

Hvad enten den ikke længere suger ordentligt, motoren er defekt, hvis displayet ikke længere virker eller måske noget helt andet.

Vi sætter en stor dyd i, at det skal kunne betale sig at reparere dine hvidevarer, derfor kender du også allerede prisen på et servicebesøg inden vi kommer. Vi kører med en fast lav pris på 575,00 DKK på et servicebesøg inkl. Moms. Skal der en ny reservedel til for at få din emhætte til at køre igen, så sørger vi altid for at det er økonomisk forsvarligt og vejleder os med dig inden vi foretager reparationen.

Når du kontakter os for at bestille et servicebesøg på din emhætte, så vil det være en stor hjælp for os hvis du kan fortælle os hvilken fejl din emhætte laver og hvilket modelnummer den har. Når du oplyser os modelnummeret på din emhætte, så er det nemlig meget nemmere for vores teknikere, at vide hvilke reservedele de skal have med ud på et servicebesøg og så kan fejlen som regel laves allerede på første besøg.

For at finde dit modelnummer på din emhætte skal du som regel tage filteret ned, fordi typeskiltet er indsat over filteret. På nogle emhætter kan typeskiltet også sidde på undersiden af emhætten, og så skal du blot kigge op under din emhætte.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at overlade din emhætte i hænderne på en af vores teknikere. Derfor har vi erfarende og dygtige teknikere tilknyttet, som har en bred viden inden for de fleste emhætte mærker.

Så er din emhætte stået af, eller virker den bare ikke længere efter hensigten, så er du mere end velkommen til at kontakte os for et servicebesøg, så din emhætte igen kan komme op og køre.