okt. 15 ,2020

Hvilket støvsuger mundstykke skal jeg bruge?

Når du køber en ny støvsuger i dag, vil der som oftest følge flere forskellige støvsuger mundstykker med til støvsugeren - men hvilket mundstykke er det nu lige der skal bruges til hvad? Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du passer bedst muligt på dine gulve, ved at anvende de korrekte støvsuger mundstykker. 


Støvsugermundstykker til boliger med tæpper

Består din bolig primært af tæpper, er det et turbomundstykke du skal have fat i - et turbomundstykke er nemlig særlig egnet til tæpper. Turbomundstykker har roterende børster der effektivt går ind og fjerner støv, snavs og dyrehår fra tæpper. De roterende børster giver nemlig en mere effektiv opsamling af støv og partiker på den bløde overfalde, frem for andre mundstykker som tilmed kan være svære at anvende på tæpper. 

 

Støvsugermundstykker til boliger med hårde gulve

I mange nyere boliger består gulvene næsten kun af hårde gulve som trægulve, klinker eller lign. og her skal du have fat i parketmundstykket, som er ideet til de hårde overflader. Parketmundstykkerne har nogle stive hår under mundstykket som gør, at gulvet ikke bliver ridset og samtidig sørger for, at give den bedste støvsugning til den type gulve. 

 

 
Støvsugermundstykker til boliger med både tæpper og hårde gulve

Har du en bolig som består af både trægulve, gulvtæpper og fliser, så findes der heldgivis ét mundstykke som kan klare samtlige overflader. Med et kombimundstykke kan du nemt og hurtigt skifte funktion på dit mundstykke, alt efter hvilken overfalde du skal rengøre. Kombimunstykker er udstyret med en knap som man kan trykke ned med foden, alt efter hvad man skal støvsuge - på den både skifter mundstykker fra at have stive børster til det hårde gulv og til turbomundstykket som er særlig god til tæpper. 

 

 

 Køb støvsuger mundstykker på WhiteParts.dk - vi har et stort udvalg!
Klik her