jan. 04 ,2019

Giv din Actifry en overhaling

Hos WhiteParts.dk har vi gjort det muligt for dig at give din ActiFry en overhaling med tilbehør og reservedele.

ActiFry tilbyder nem og skånsom tilberedning takket være den automatiske temperaturkontrol. Ønsker man et alternativ til en traditionel frituregryde, som tilbereder maden i store mængder af olie, kan man vælge det sundere alternativ – en Tefal Actifryer, der hovedsageligt bruger varmluft som tilberedningskilde og kun meget lidt olie.

Hos WhiteParts.dk ved vi at Danmark har taget ActiFry til sig og derfor tilbyder vi tilbehør til de fleste gængse modeller, som fremgår herunder.

Skulle vi mod forventning ikke have det du søger, så du meget velkommen til at kontakte os, for så vi vil gøre alt hvad vi kan for at skaffe det. Skriv til [email protected]

 


Vores tilbehørs produkter passer til følgende modeller:

 

ActiFry Original

ActiFry Original give dig den klassiske måde at tilberede en stor variation af retter på. Med cirkulerende varm luft og automatisk omrøring kan du lave fritter med kun en skefuld olie. Det samme gælder for andet, som eksempel fisk, grøntsager, kød og desserter.En tilberedningskurv følger med i kassen til din ActiFry Original. ActiFry Original har en kapacitet på omkring et kilo eller op til fire portioner. Dele af maskinen har non-stick belægning og tager ikke skade af at komme i vaskemaskinen.

 

OBH Actifry Original Plus

ActiFry Original Plus er en unik innovation, som tilbereder en stor variation af retter.
Takket være patenteret teknologi med cirkulerende varm luft og automatisk omrøring kan du lave pommes frites med kun en skefuld olie såvel som fisk, grøntsager, kød og desserter. ActiFry Original har kapacitet til et kilo og op til fire portioner. Den aftagelige skål har non-stick belægning og tåler maskinopvask.

 

 

 

ActiFry Original

ActiFry Original er en unik innovation, som tilbereder en stor variation af retter. Takket være patenteret teknologi med cirkulerende varm luft og automatisk omrøring kan du lave pommes frites med kun en skefuld olie såvel som fisk, grøntsager, kød og desserter. ActiFry Original har kapacitet til et kilo og op til fire portioner. Den aftagelige skål har non-stick belægning og tåler maskinopvask.

 

 

ActiFry Original

ActiFry Express er en unik innovation som med så lidt som en skefuld olie tilbereder en lang række retter efter dine ønsker. Den er desuden 25% hurtigere end tidligere ActiFry-modeller. Patenteret teknik med cirkulerende varmluft og automatisk omrøring sikrer, at du enkelt kan tilberede pommes frites såvel som fisk, grøntsager, kø og desserter. ActiFry Express kan rumme til 1,2 kilo og op til fem portioner. Den aftagelige skål har non-stick-belægning og kan vaskes i maskine.

 

 

ActiFry Genius XL

ActiFry Genious 1,7 kg (op til 8 personer) tilbereder mad til hele familien og er nem at rengøre. Actifry Genius er en frituregryde, som tilbereder mad med let til ingen brug olie takket være den eksklusive Dual Motion-teknologi, der kombinerer cirkulation af varm luft med nænsom omrøring. Der er 9 forskellige tilberedningsfunktioner gør det muligt at tilberede en lang række madvarer som fritter, stegt ris, fisk, wokretter, grøntsager, kød og endda desserter.

 

 

ActiFry Genius

Actifry Genius er nem at bruge! Læg maden i non-stickskålen, vælg det rette program på det digitale display, og du er klar. Du behøver ikke skynde dig med Actifry Genius! Når maden er tilberedt holder den automatisk maden varm, indtil den skal serveres. OBH Nordica Actifry Genius er den bedste måde at tilberede dine livretter med med let eller ingen brug af olie.

 

 

ActiFry Genius black

ActiFry Genious 1,2 kg (op til 5 personer) tilbereder mad til hele familien og er nem at rengøre. Actifry Genius er en frituregryde, som tilbereder mad med let til ingen brug af olie, takket være den eksklusive Dual Motion-teknologi, der kombinerer cirkulation af varm luft med nænsom omrøring. Der er 9 forskellinge tilberedningsfunktioner gør det muligt at tilberede en lang række madvarer som pommes frites, stegt ris, fisk, wokretter, grøntsager, kød og endda desserter.

 

 

ActiFry Express XL

ActiFry Express XL er perfekt til sammenkomster eller den store familie! Med en unik innovation og kun en skefuld olie kan den tilberede en stor variation af retter, og så er den oven i købet 30% hurtigere end tidligere ActiFry modeller. Takket være den patenterede teknologi med cirkulerende varm luft og automatisk omrøring kan du lave pommes frites med kun en skefuld olie såvel som fisk, grøntsager, kød og desserter. ActiFry Express XL har kapacitet til 1,7 kilo og op til otte portioner. Den aftagelige skål har non-stick belægning og tåler maskinopvask.