mar. 04 ,2018

Bosch Siemens vaskemaskine fejlkode F57

Bosch Siemens vaskemaskine skriver fejlkode F57


Melder din Bosch eller Siemens vaskemaskinen fejl F57 i displayet er det fordi der en defekt motorstyring på vaskemaskinen. Vaskemaskinen er bygget med en kulfri motor og for at motoren kan kører rundt kræver dette en elektronisk motorstyring. Denne styring sende signal til motoren, og når styringen er defekt så melder vaskemaskinen fejlkode F57.


Kan du skifte den selv?

Kort og kontant - Ja. At skifte motorstyringen er faktisk forholdsvis nemt. Den sidder monteret nedest i højre side bagerst på maskinen. For at komme ind til den skal du fjerne bagpladen. Når bagpladen er væk kan du se styringen nederst til højre, der sidder en lille tap på plastik huset som kan trykkes ind og så kan det hele tages ud. Husk at slukke for strømmen inden du går igang. 


På selve prinpladen sidder der nogen ledninger med multistik. Disse sættes på samme måde på den nye styring og selve huset klikkes ind på plads igen. Sæt strøm på vaskemaskinen igen og den er klar til brug igen.


Er du i tvivl om hvilken styring du skal bruge, eller har du andre spørgsmål, så tøv ikke med at spørge vores teknikere - vi sidder klar på [email protected] - Vi er eksperter i reparationer af vaskemaskiner. 


Motorstyring til Bosch og Siemens vaskemaskine kan du finde her