jan. 28 ,2019

AEG vaskemaskine fejlkode EFO

Hvis din AEG vaskemaskine melder feljkode EFO, er det fordi der er vand i bunden af maskinen, der har aktiveret aquastoppen. for at finde fejlen kan du følge guiden nedenunder.

Vand i bunden af maskinen?

Fejlkoden EFO melder om vand i bunden af maskinen. Kort fortalt så skal maskinens bund tømmes for vand. Dette kan lettest gøres ved at tippe maskinen 90° bagover og lade vandet flyde ud. Bagpanelet kan eventuelt også fjernes, så maskinen tømmes hurtigere. Tøm maskinen over en rist eller brug håndklæder til at suge vandet op. Hvis maskinen herefter stadig melder fejl EFO er der sandsynlighed for en lækage i en slange eller en defekt paking.

Defekt slange eller pakning?

Fejlkode EFO kan skyldes en lækage i en slange eller en defekt pakning. Den defekte del kan ofte findes ved at følge kalksporet der er efterlandt fra lækagen. Du finder den defekte del for enden af kalksporet. Du kan finde reservedele, heriblandt slanger og pakninger, til din vaskmaskine her på WhiteParts.dk. Vores kundeservice står klar til at hjælpe hvis uheldet er ude, og reservedele skal skiftes.

Har du yderligere brug for hjælp, eller flere spørgsmål til denne eller andre fejlkoder, så kan du altid skrive til os på [email protected]