Ikke på lager - kontakt os på support@whiteparts.dk

Varenr: WP80

Vaskepods til vaskemaskine 80 stk

Vær den første til at bedømme dette produkt - klik her

149,00 DKK

BRUG FOR HJÆLP?

Så Kontakt os venligst, så vil vores kundeservice være klar til at hjælpe dig.
Du kan ligeledes besøge vores blog hvor vi hjælper med Gode råd og tips og nyttige informationer til reparation af dine hårde hvidevarer og meget mere.
Forsendelse

Kontakt os på support@whiteparts.dk

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret

Reklamationsret

Vi yder 24 måneders reklamationsret

Betalingsmuligheder

 
 

Beskrivelse

Hurtigt overblik

Ved at anvende vaskepods slipper du for selv at skulle dosere dit vaskemiddel, idet kapslerne allerede er doserede for dig. Det betyder for dig, at du sparer på vaskemidlet og kun kommer den mængde i, som din maskine har brug for, for at kunne vaske rent. For meget sæbe kan gå ind og skade din vaskemaskine fordi den ikke kan nå at anvende alt sæben og der kan tilmed opstå sæberester i dit tøj, som kan få det til at lugte surt. Derudover er de særlig gode for miljøet idet du ikke anvender mere sæbe end højst nødvendigt og derved ikke vil have noget spild.
Vaskepods indeholder et koncentreret flydende vaskemiddel som fjerner diverse pletter og snavs fra dit vasketøj. De opløses ved kontakt med vand på 30 grader.

Anvendelse:


Kom 1 vaskepod direkte ind i tromlen til dit tøj pr. vask og start maskinen. 1 kapsel indeholder 30 ml vaskemiddel og opløses ved 30 grader. 1 vaskepod anvendes til vaskemaskiner med en kapacitet på 5-9 kg. 

Dette produkt passer til følgende

Aeg/Electrolux  aeg  asko  Bauknecht  beko  Blomberg  BOSCH  candy  constructa  creda  cylinda  electronic  Electrolux  elvita  Euromatic  Fargor      Gorenje  Gram  haka  hoover  hotpoint  huqvarna  IKEA  indesit  lg  Miele  panasonic  samsung  Siemens    vestfrost  vølund  Wasco  Whirlpool  zanussi

UDVALGTE PRODUCENTER