93887010 support@whiteparts.dk

Støvsugerposer Swirl Y101

50,00 DKK


Støvsugerposer fra Swirl til AEG, Dirt Devil og Samsung i ekstra kraftig kvalitet. Indeholder 4 stk. støvsugerposer og 1 stk. microfilter. Oprethold din sugestyrke i længere tid med Swirl's MicroPor Plus stofposer. Er du i tvivl om hvilken pose der passer til din støvsuger. Se eventuel www.swirl.dk eller skriv til os på support@whiteparts.dk 

Anti-Allergen-Filter
Swirl poser med Anti-Allergen-Filter samler ikke kun almindeligt husstøv sikkert i posen, også allergifremkaldende støv som feks. pollen, skimmelsporer, mideafføring og andre bakterier. Dette betyder at du slipper for at få skadelige allergifremkaldende støvkilder ud i luften igen. 

Dirtlock
Når støvsugerposen skal skiftes, kan de fine støvpartikler slippe ud i luften og være skadelige for dig og dit helbred. Dirtlock lukningen sikre dig at når posen skal tømmes lukkes der helt af for støvet som dermed bliver hvor det skal være.

Passer perfekt.
Swirl posen er designet til at virke perfekt. Med de afrundede hjørner kan du være helt sikker på at posen har en perfekt pasform i støvsugeren så pladsen bliver udnyttet maksimalt.

Miljørigtig
Støvsugerposer fra Swirl er lavet af 40 % genbrugs materiale. Dermed bidrager du til at beskytte miljøet.


Model/Varenr.: X198986
Lagerstatus: Lagervarer leveres inden for 1-2 hverdage
stk.

Beskrivelse
Støvsugerposer til AEG, Dirt Devil og Samsung støvsugere. Pakke med 4 stk. støvsugerposer og 1 stk. microfilter
Specifikationer
Originalbet Y101
Passer til