Billede

Recycle finder du hos WhiteParts.dk

 

Hos WhiteParts.dk har vi gjort os specialister i genbrug af hvidevarer.

fordi vil være med til at bidrage til et bedre og sundere miljø, fordi når vi kan, så skal vi!

Elektronikaffald er den hurtigst voksende affaldsfraktion i hele verden. Affaldet udgør en stor trussel for miljøet på hele kloden, især hvis det ikke bliver afskaffet på den rigtige måde. Meget at vores elektronikaffald ender desværre i forbrændingsanlæg hvor de udgiver en masse farlige og skadelige stoffer som påvirker miljøet. Man har estimeret, at der ender omkring 40.000 millioner tons elektroniskaffald i forbrændingsanlæg. 40.000 millioner tons affald der ender det forkerte sted og frigiver skadelige stoffer som kviksølv og kadmium som er yderst skadelige for miljøet.

Kun omkring 12% af alt elektroniskaffald vi skiller os af med bliver genbrugt, mens resten bare ender i forbrændingsanlæg eller på lossepladser rundt omkring i verden hvor det udgør en stor trussel for både miljøet, befolkningen og dyrevelfærden.

I Danmark alene smider vi hvert år 125.000 tons elektronikskrot ud, hvilket betyder at hver dansker i gennemsnit smider 22 kg. elektroniskaffald ud om året. 22 kg!

 

Vi har hos WhiteParts.dk derfor valgt at have et fokus på genbrug for at være med til at bringe disse voldsomme tal ned.


I år 2012 havde hele verden samlet 50 millioner tons affald fra elektronik – dette tal stiger år efter år og FN har en formodning om, at tallet er steget til 65 millioner tons i år 2017. Det vil vi ikke være med til! Vi har derfor valgt at tilbyde vores kunder salg af brugte hvidevarer.

Ved at købe genbrugte hvidevarer kan du som forbruger være med til, at have en positiv udvikling på miljøet. Vi leverer selvfølgelig kun kvalitets hvidevarer som er fuldt funktionsdygtige. Vi kan derfor tilbyde dig prisvenlige genbrugs hvidevarer så du kan være med til at skåne miljøet og samtidig spare penge.

Når du vælger at anskaffe dig genbrugs hvidevarer fra WhiteParts.dk får du en hvidevare som har været igennem et serviceeftersyn hos én af vores dygtige teknikere, og har fået skiftet de dele der har krævet en udskiftning, på den måde vil du altid modtage en hvidevare som er tjekket igennem, er fuldt funktionsdygtig og derfor ingenting fejler.

Udover at vi genbruger hvidevarer, genanvender vi i vores webshop den emballage vi modtager vores varer i, da vi er af den overbevisning, at alting tæller i kampen om at bidrage til et sundere og bedre miljø.

Billede
Billede
Billede

 

Vi kan leverer recycle produkter til følgende postnumre

 

Billede

4220 Korsør
4242 Boeslunde
4200 Slagelse
4230 Skælskør
4270 Høng
4293 Dianalund
4291 Ruds vedby
4180 Sorø
4173 Fjenneslev
4261 Dalmose
4250 Fuglebjerg
4241 Vemmelev
4243 Rude
4262 Sandved

 

4190 Munkebjergby
4171 Glumsø
4100 Ringsted

 

 

Dækker vi ikke dit område?

Så ring til os på 9388 7010 eller send os en mail på service@whiteparts.dk, så kan vi se om vi ikke kan hjælpe dig under alleomstændigheder.

Kontaktformular