Tilbud

På lager - Lagervarer leveres inden for 1-2 hverdage

Varenr: 199
Originalbet.: 199

Ovn og grill rens

Vær den første til at bedømme dette produkt - klik her

89,00 DKK

BRUG FOR HJÆLP?

Så Kontakt os venligst, så vil vores kundeservice være klar til at hjælpe dig.
Du kan ligeledes besøge vores blog hvor vi hjælper med Gode råd og tips og nyttige informationer til reparation af dine hårde hvidevarer og meget mere.
Forsendelse

Lagervarer leveres inden for 1-2 hverdage

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret

Reklamationsret

Vi yder 24 måneders reklamationsret

Betalingsmuligheder

 
 

Beskrivelse

Hurtigt overblik

Ovn og grillrens
Hos WhiteParts.dk har vi fået udviklet et effektivt middel til rensning af både grillriste og ovne. Er det tid til at gøre grillen forårs klar er denne rensespray nærmest uundværlig. Sprøjt blot riste og andre beskidte dele til, lad det sidde og virke i ca. 10 - 20 min. Brug herefter en grillbørste til skrubbe med, skyl efter med vand og dine grillriste vil igen fremstå rene og flotte.

Ved rengøring af ovnen sprøjets på med sprayflaske eller påføres med nylonbørste. Varm herefter ovnen op til ca. 50 grader. Sluk og lad produktet virke i ca. 15-25 min. Brug gerne en børste eller svamp til at skrubbe med. Herefter skal ovnen tøres grundigt af med en klud i rent vand. Når ovnen igen er ren og flot anbefaler vi at ovnen varmes op på 200 grader i ca. 15 min, dette fjerner eventuelle lugtgener fra renseproduktet.


NB! Ved brug af dette produkt skal der anvendes gummihandsker til at beskytte hænder, produktet er yderst kraftigt.

Video

Dette produkt passer til følgende

aeg  Aeg/Electrolux  Electrolux  ariston  ardo  asko  bauknect  Beko  BOSCH  Blomberg  candy  cylinda  Ecotronic  elvita  euromatic  Gorenje  Gram  haka  hotpoint  husqvarna  IKEA  indesit  kvik  Miele  samsung  Siemens  smeg  vestfrost  Voss  Vølund  wasco  whirlpool  witt  zanussi

UDVALGTE PRODUCENTER