93887010 support@whiteparts.dk

Miele industri tørretumbler PT 7137

33.125,00 DKK


Med denne tørretumbler fra Miele får du en varmepumpetørretumbler som er yderst energivenlig. Ved hjælp af maskinens varmepumpeteknologi bruger den ca. 50% mindre energi som både sparer din pengepung men også miljøet.

Med en tromle der har en kapacitet på 6,5 kg får dit våde tøj plads til at kunne blive blæst rundt i tromlen og herved blive nænsomt tørret på kortere tid. Derudover er det værd at nævne at tromlen er lavet med en særlig SoftCare overfladestruktur som gør at der bliver dannet en form for luftpude mellem tromlen og dine tekstiler. Dette betyder at dine tekstiler gnider op og ned af selve tromlen og derved gennemgår en mere nænsom tørringsproces end ved almindelig husholdsnings tørretumblere. 

Har du ikke tid til at tage dit tørrerede tøj ud af tørretumbleren umiddelbart efter tørring har tøjet det med at blive krøllet, fordi det bare ligger sammenkrøllet i en bunke når programmet et kørt færdigt. Men med denne tørretumbler fra Miele vil den sørge for at køre vasketøjet rundt i maskinen med jævne mellemrum så det ikke bliver krøllet. Med maskinens startforvalg får du tilmed mulighed for at bestemme helt op til 24 timer i forvejen, hvornår dit tørreprogram skal starte. Dette kan i nogle virksomheder være en klar fordel hvis vasketøjet skal være tørt og klar til dagen efter. 

I Miele tørretumblere bliver der også benyttet aksialt tørring hvilket betyder at maskinen udnytter luftstrømmen meget effektivt således at dit vasketøj bliver tørret hurtigere og mere ensartet. 


Med det patenterende PerfectDry som er særlig udviklet af Miele sørger maskinen for at gå ind og måle restfugtigheden i vasketøjet så den kan levere nøjagtige tørreresultater som er tilpasset indholdet i maskinen dermed får du hurtigere og præcist tørret dine tekstiler. Hertil har maskinen også et system der går ind og målet på vandets ledningsevne så du slipper for vasketøj der enten er blevet overtørret eller undertørret.

Med det brugervenlige og individuelle betjeningspanel Profitronic L Vario-styring l får du mulighed for at tilpasse tørreprocessen lige efter dit behov. Hertil kan det nævnes at du har mulighed for selv at vælge hvilket sprog det skal foregå på således at betjeningen passer til lige netop dig.

Specifikationer:

Kapacitet: 6.5 kg
Volume: 130 liter
Farve: hvid
Stort programudbud
Tørresystem: Udluftning
Mål (H x B x D): 85 cm x 59,50 cm x 72,7 cm
Vægt: 60,5 kg
Fyldningsforhold: 1:20
Maksimal fordampningseffekt i l/t: 2,1
Specifikt energiforbrug i kWh/kg: 0,24
Programvarighed i min: 85
Styringstype: Profitronic L Vario
Programindstilling: Programmerbar
Programstyring: Restfugtighedsstyret
Maks. startforvalg i timer: 24
Opvarmningsform: varmepumpe
Eltilslutning: 220-230V~ 50HZ
Samlet tilslutning i kW: 1,25
Sikring i A: 10
Lydniveau på arbejdsplads: <70 dB(A) re 20 µPa
Varmeafgivelse til rummet i MJ/t: 3,30

Ved køb af flere maskiner kan vi kontaktes på support@whiteparts.dk vedrørende et godt tilbud. Vi leverer og monterer på hele Sjælland mod en merpris på 3125,00 DKK. pr. maskine.


Model/Varenr.: PT7137
Lagerstatus: Ikke på lager
stk.

Beskrivelse
Miele industri tørretumbler PT 7137