93887010 support@whiteparts.dk

Miele industri tørretumbler PT 5135

21.999,00 DKK


Med denne Miele Professionelle industritørretumbler får du en effektiv tørretumbler tørring i høj kvalitet. Maskinen er frontbetjening så hurtigt og enkelt kan vælge imellem de 7 forskellige tørretrin eller imellem de 2 tidsstyrede programmer. Betjeningspanelet viser alle programnavnene som tekst på det sprog du indstiller maskinen på. Når du har valgt et program vil der blive vist relevante oplysninger på displayet så du kan følge med i tørreprocessen. 

Med Mieles patenterede PerfectDry sytem som er særligt udviklet af Miele leverer maskinen helt nøjagtige tørreresultater gang på gang. Systemet går ind og tilpasser tørringen så det er beregnet ud fra de tekstiler der er i tørretumbleren. Det foregår ved at den konstant går ind og måler på restfugtigheden i tekstilerne så den ved præcis hvor længe den skal tørre tøjet. Maskinen går også ind og måler på vandets ledningsevne så du undgår at dit tøj bliver enten overtørret eller undertørret. 

Tromlen har en kapacitet på 6,5 kg så du kan få meget tøj fra hånden på en gang. Derudover er den store tromle også med til at tørre tøjet mere skånsomt, så tøjet kan få lov til at blive slynget frit rundt. Tromlen er også udstyret med Mieles særlige SoftCare overfladestruktur som gør at der bliver dannet en form for luftpude mellem tromlen og dine tekstiler. Dette betyder at dine tekstiler ikke gnides op af selve tromlen og derved gennemgår en mere skånsom tørringsproces. 

Har du en travl hverdag hvor der ikke altid er tid til at kunne holde styr på hvornår tørretumbleren er færdig med at tørre behøver du ikke være nervøs for at dine tekstiler bliver krøllede af at ligge for længe i maskinen. Den er nemlig udviklet således, at den kører indholdet rundt med jævne mellemrum så dit tøj ikke bare ligger i maskinen og bliver krøllet. Med maskinens startforvalg får du også mulighed for at bestemme helt op til 24 timer i forvejen, hvornår dit tørreprogram skal starte. Dette kan i nogle virksomheder være en klar fordel hvis vasketøjet skal være tørt og klar til dagen efter. 

Der er også mulighed for at anvende korte programmer så du hurtigt får dit tøj tørt og kan komme i gang med næste tørring eller hvis du blot skal bruge tekstilerne. Med Mieles særdeles veludviklede industriteknik kan dette lade sig gøre. 

Specifikationer:

Kapacitet: 6,5 kg
Volume: 130 liter
Farve: hvid
Tørresystem: Udluftning
Mål (H x B x D): 85,5 cm x 59,5 cm x 71 cm
Vægt: 58 kg
Fyldningsforhold: 1:20
Maksimal fordampningseffekt i l/t: 2,7
Programvarighed i min: 81
Specifikt energiforbrug i kWh/kg: 0,51
Styringstype: Profitronic L Vario
Programstyring: Restfugtighedsstyret
Maks. startforvalg i timer: 24
Tørresystem: Udluftning
Opvarmningsform: Elektrisk
Eltilslutning: 2N AC 400V 50HZ
Varmeeffekt el i kW: 3,45
Samlet tilslutning i kW: 6,68
Sikring i A: 10
Lydniveau på arbejdsplads: <70 dB(A) re 20 µPa
Varmeafgivelse til rummet i MJ/t: 9,00

Ved køb af flere maskiner kan vi kontaktes på support@whiteparts.dk vedrørende et godt tilbud. Vi leverer og monterer på hele Sjælland mod en merpris på 3125,00 DKK. pr. maskine.


Model/Varenr.: PT5135
Lagerstatus: Ikke på lager
stk.

Beskrivelse
Miele industri tørretumbler PT 5135