WhiteParts ApS
Teilmanns Alle 1
4220 Korsør
CVR: 37573124

WhiteParts.dk
Tel: 9388 7010 - Tast 2
support@whiteparts.dk

El-Salg Korsør
Tel: 93887010 - Tast 1
elsalg@whiteparts.dk

 

Telefonen til supportens åbningstid er.:
mandag-torsdag 9-16
fredag 9-13

Åbningstiden for afhentning af varer i shoppen er:
mandag - torsdag 8-17.30
fredag 8-17.30 eller efter aftale

 

DIN TRYGHED

Altid 14 dages returret
Gratis levering ved køb over 499 DKk,-
Ekspert rådgivning indenfor alle mærker
100% Dansk webshop

Det skal være nemt for dig

Det skal være nemt at købe reservedele og hvidevarer på whiteparts.dk. Vi ligger stor vægt på at du får en god oplevelse med dit køb. Har du derfor et spørgsmål til vores produkter? Er du i tvivl om, hvilket der passer bedst til dine behov? Eller vil du bare gerne gøre en god handel?

Uanset hvad, så tøv ikke med at kontakte os på support@whiteparts.dk. Du kan både ringe, skrive på chatten eller sende en mail. Alle spørgsmål er vigtige.

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage

Det er da dejlig enkelt!

 

Reklamation / Reparation

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur. Dette er selvfølgelig betinget at reklamationen er berettiget. 

Du kan ligeledes returnere varen til WhiteParts.dk med en grundig beskrivelse reklamationen. Varen bedes sendes til WhiteParts ApS, Teilmanns Alle 1, 4220 Korsør. Det er også muligt efter aftale at levere varen på vores lager. Vi anbefaler dog at der udfyldes en serviceformular, da fejl og mangler i de fleste tilfælde kan afhjælpes uden at hele produktet sendes ind.

Såfremt WhiteParts ApS ved modtagelse af en reklamation ikke kan konstatere fejl på varen, vil kunden ikke blive godtgjort varens værdi.

For erhvervskunder er der 6 måneders reklamationsret fra ordreafgivelse. Som erhvervskunder betragtes private virksomheder, offentlige institutioner, foreninger, fonde og selvejende institutioner. Reklamationsretten kan bortfalde hvis varen anvendes i erhvervsmæssig sammenhæng.

For at sikre dig en hurtig sagsbehandling af din reklamation, bedes alle reklamationer udfyldes elektronisk. Dette sikrer dig en hurtigere afgørelse af reklamationen. WhiteParts.dk bestræber sig på at besvare alle henvendelser indenfor 48 timer på hverdage.

Returretten kan udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde, og bortfalder altså, hvis du bruger varen på enmåde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. En forringelse kan f.eks. være aktivering af batteriet eller brug med fødevarer.

Vælger du at udnytte returretten skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Husk altid at gemme den originale emballage, da den i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes, og dermed kan fortrydelsesretten ikkeudnyttes.

Start med at skriv til os på support@whiteparts.dk eller ring på 9388 9010 så kan vi tage en dialog om hvordan vi gør det på den bedste måde. 

 

Returnering ved fortrydelse, skade & fejl

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med dit køb. Så hvis du har købt noget, der ikke lever op til dine forventninger, vil vi naturligvis gøre alt for at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Uanset om du gerne vil returnere eller ombytte din vare, om du gerne vil have et afslag i prisen eller ønsker at bestille service til din vare, så er det vigtigt, at vi kender årsagen og har de rigtige informationer. Det hjælper os til at give dig den bedste og hurtigste løsning.

Du har altid 14 dages returret når du handler hos WhiteParts ApS, og fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

Returretten kan udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde, og bortfalder altså, hvis du bruger varen på enmåde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Returretten dækker ikke ved almindelig slidtage, fejlmontering, eller som følgeskade pga. anden defekt ved hvidevaren som delen monteres i.

Vælger du at udnytte returretten skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Husk altid at gemme den originale emballage, da den i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes, og dermed kan fortrydelsesretten ikkeudnyttes.

Hvis en vare modtaget retur, grundet 30 dages fortrydelsesret, er skadet grundet dårlig emballering, fratages WhiteParts ApS for ethvert ansvar tilat refundere varens værdi.

For at få det fulde beløb retur, skal du returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Har varen været i brug eller monteret vil WhiteParts.dk foretage en værdiberegning i forhold til, hvilken værdi varen vil have ved gensalg.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Vi modtager ikke forsendelser, som er sendt ufranko eller pr. efterkrav.
Er varen betalt med dankort, returneres beløbet altid hertil.
Er varen betalt med overførsel til vores konto, beder vi dig vedlægge oplysninger om kontonr., hvortil beløbet for varen kan returneres.

Du har altid 14 dages returret, når du handler hos WhiteParts ApS, og returretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Vælger du at udnytte returretten, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling.

Igen anbefaler vi at du vælger at kontakte os på support@whiteparts.dk eller ring på 9388 9010 så vi kan finde den bedste løsning.