Ikke på lager - kontakt os på [email protected]

Varenr: DSVSKP-UP

Den Store Familie Vaskepakke - Parfumefri*

Vær den første til at bedømme dette produkt - klik her

449,00 DKK

BRUG FOR HJÆLP?

Så Kontakt os venligst, så vil vores kundeservice være klar til at hjælpe dig.
Du kan ligeledes besøge vores blog hvor vi hjælper med Gode råd og tips og nyttige informationer til reparation af dine hårde hvidevarer og meget mere.
Forsendelse

Kontakt os på [email protected]

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret

Reklamationsret

Vi yder 24 måneders reklamationsret

Betalingsmuligheder

 
 

Beskrivelse

Hurtigt overblik

Den store familie vaskepakke er til husstanden med 4-6 personer med en moderat mængde af vasketøj. I pakken er der sæbe til ca. 6 måneders forbrug.
*Bemærk! Det er kun vores vaskepods i denne pakke som er parfumefri 

Pakken indeholder.:

2 x 80 stk. vaskepods Parfumefri
1 x 1 liter. Sportsvask til svedigt tøj
1 x 1 kg. Plet Væk pulver til pletfjerning 
1 x Vaskepose i ekstra kraftig kvalitet 
1 x Vaskebold


Vaskepods

Ved at anvende vaskepods slipper du for selv at skulle dosere dit vaskemiddel, idet kapslerne allerede er doserede for dig. Det betyder for dig, at du sparer på vaskemidlet og kun kommer den mængde i, som din maskine har brug for, for at kunne vaske rent. For meget sæbe kan gå ind og skade din vaskemaskine fordi den ikke kan nå at anvende alt sæben og der kan tilmed opstå sæberester i dit tøj, som kan få det til at lugte surt. Derudover er de særlig gode for miljøet idet du ikke anvender mere sæbe end højst nødvendigt og derved ikke vil have noget spild.


Vaskepods indeholder et koncentreret flydende vaskemiddel som fjerner diverse pletter og snavs fra dit vasketøj. De opløses ved kontakt med vand på 30 grader. Kom 1 vaskepod direkte ind i tromlen til dit tøj pr. vask og start maskinen. 1 kapsel indeholder 30 ml vaskemiddel og opløses ved 30grader. 1 vaskepod anvendes til vaskemaskiner med en kapacitet på 5-9 kg. 


Sportsvask til svedigt tøj

Perfekt til vask af sportstøj, arbejdstøj eller andet svedigt tøj. Produktet går ind og renser tøjet for svedlugt og kan anvendes direkte i maskinen med en vaskebold. Denne flydende har en mild og skøn duft og kan med det lave indhold af enzymer også bruges til dyner, overtøj, træningstøj og andre former for funktionstekstiler. 

Pletfjerner

Pletfjerneren hjælper med at fjerne vanskelige og intørrede pletter fra dit tøj, allerede ved 40 grader. Kom blot en ½ skefuld i vaskeskuffen sammen med dit almindelige vaskemiddel. Pletfjerneren kan anvedes til kulørt såvel som lyst og hvidt tøj.
NB: må ikke benyttes til sarte textiler såsom uld, silke og læder. Vaskepose i ekstra kraftig kvalitet


Perfekt til BHér og andre sarte tekstiler. Vaskeposens unikke form, og kraftige materiale forhindrer, at dit vasketøj spreder sig i maskinen, og beskytter derved dit sarte tøj. For at opnå det bedste og mest skånsomme resutalt, så fyld ikke vaskeposen helt op. Posen måler 26 X 23,5 X 15 cm.

Vaskebold
Vaskebolden benyttes til at kunne dosere flydende vaskemiddel i din vaskemaskine. Kan anvendes til at komme med ind i maskinen med sæbe, eller anvendes til at dosere sæben inden den hældes i sæbeskuffen. Det er vigtigt at dosere sin sæbe idet for meget sæbe kan skade din vaskemaskine.


Har du spørgsmål eller brug for hjælp Så er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

UDVALGTE PRODUCENTER