På fjernlager - Fjernlagervarer leveres inden for 1-3 hverdage

Varenr: PWM507AV
Originalbet.: PWM507AV

Miele Industri vaskemaskine PWM 507 AV

Vær den første til at bedømme dette produkt - klik her

30.125,00 DKK

BRUG FOR HJÆLP?

Så Kontakt os venligst, så vil vores kundeservice være klar til at hjælpe dig.
Du kan ligeledes besøge vores blog hvor vi hjælper med Gode råd og tips og nyttige informationer til reparation af dine hårde hvidevarer og meget mere.
Forsendelse

Fjernlagervarer leveres inden for 1-3 hverdage

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret

Reklamationsret

Vi yder 24 måneders reklamationsret

Betalingsmuligheder

 
 

Beskrivelse

Hurtigt overblik

                                                                            Miele Professionel


 


Når du investerer i en Miele Professionel vaskemaskine får du en driftssikker maskine med en lang levetid og som er specielt fremstillet til virksomheds brug. Men denne Miele PWM 507 AV får du en maskine med en tromlevolumen på 64 Liter, hvilket giver maskinen en kapacitet på hele 7 kg.


Maskinen har en særdeldes effektiv og funktionel betjening hvor du får mulighed for at vælge progam vis symboler så det et hurtigt, enkelt og direkte for dig som forbruger. Takket være M Select styringen viser Displayet både programnavnet og giver adgang til yderligere funktioner som indstilling af temperatur og omdrejningstal, så du kan indstille dine vaske præcis efter dine behov. Med den programmerbare styring får du også mulighed for at gå ind og lave en omfattende tilpasning, der tillader dig at udarbejde og gemme individuelle programmer. De eksisterende programmer som maskinen er udstyret med, kan tilmed tilpasses så de kan opfylde lige præcis dine vaskebehov.


Miele PWM 507 AV er også udstyret med startforvalg der tillader dig, at bestemme hvornår dine tekstiler skal vaskes. Du kan helt op til 96 timer i forvejen vælge hvornår vasken skal starte. Dette giver dig en klar fordel hvis du har brug for at vasketøjet er rent og klar til tørring næste morgen.

Med Mieles inovative CapDosing får du mulighed for at anvendede praktiske Caps med specialvaskemidler, skyllemidler eller tilsætningsstoffer som fx pletfjerner som kommer i doserede caps sp du slipper for besværet med maniel dosering. Maskinen doserer indholdet i vaskeprocessen på det optimale tidspunkt - helt automatisk.


Ved hjælp af den særlige AutoClean funktion er maskinens sæbeskuffe selvrensende. Sæbeskuffen er belagt med en belægning der gør at der ved hvert program bliver løsnet de vaskemiddelrester der måtte side og bliver vasket bort, så du ikke skal tænke på at rengøre din sæbeskuffe.


Med Mieles SoftCare Tromle bliver tøjet vasket skånsomt, så det ikke tager skade af at blive udsat af mange vaske. Med den særlige overfladestuktur bliver der dannet en vandfilm mellem tromlen og tekstilerne, der gør at vasketøjet ikke kommer i direkte kontakt med tromlen som kan skade tekstilerne ved mange vaske. Tromlens hastighed reguleres trinløst i forhold til vaskeprogram og tøjmængde.


Vaskemaskinen kommer med en højtudviklet synkronmotor som med dens frekvensomformer giver den maksimale udledelse og bidrager til en længere levetid. Motoren starter langsomt op og er lydsvag, selv når den når op omkring de højere omdrejningstal. På den måde får du en vaskemaskine som er støjsvag og som reducerer vibrationerne fra maskinen.


Specifikationer:


Kapacitet: 7 kg
Volume: 64 liter
Farve: hvid
Mål: (H x B x D): 85 cm x 59,6 cm x 71,4 cm
Vægt: 104 kg
Restfugtighed ved koldt slutskyl: 48%
Restfugtighed ved varmt slutskyl: 45%
Fyldningsforhold: 1:9
Sæbeskuffe: 3 kamre
Styringstype: M Select
G-faktor: 704
Lydniveau på arbejdsplads: <70 dB(A) re 20 µPa
Specifikt vandforbrug ved tilslutning til koldt vand i l/kg: 7,00
Specifikt energiforbrug ved tilslutning til koldt vand i kWh/kg: 0,14
Specifikt vandforbrug ved tilslutning til koldt og varmt vand i l/kg: 6,60
Specifikt energiforbrug ved tilslutning til koldt og varmt vand i kWh/kg: 0,06
Vandforbrug ved tilslutning til koldt vand i l: 49,0
Energiforbrug ved tilslutning til koldt vand i kWh: 0,98
Programtid i minutter ved tilslutning til koldt vand: 59
Programvarighed i min. ved tilslutning til varmt vand: 49
Opvarmningsform: Elektrisk
Eltilslutning: 3N~ 400V 50HZ
NB: Vandudførelse sker ved afløbsventil

Dette produkt passer til følgende

Miele

UDVALGTE PRODUCENTER