På fjernlager - Fjernlagervarer leveres inden for 1-3 hverdage

Varenr: PW6065-LP

Miele industri vaskemaskine PW6065 LP

Vær den første til at bedømme dette produkt - klik her

42.999,00 DKK

BRUG FOR HJÆLP?

Så Kontakt os venligst, så vil vores kundeservice være klar til at hjælpe dig.
Du kan ligeledes besøge vores blog hvor vi hjælper med Gode råd og tips og nyttige informationer til reparation af dine hårde hvidevarer og meget mere.
Forsendelse

Fjernlagervarer leveres inden for 1-3 hverdage

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret

Reklamationsret

Vi yder 24 måneders reklamationsret

Betalingsmuligheder

 
 

Beskrivelse

Hurtigt overblik

Miele Professionel


Når du investerer i en Miele Professionel vaskemaskine får du en driftssikker maskine med en lang levetid og som er specielt fremstillet til virksomheds brug. Men denne Miele PW 6065 får du en maskine med en tromlevolumen på 59 Liter, hvilket giver maskinen en kapacitet på hele 6,5 kg.


Med det fleksible betjeningsmodel med Profitronic L Vario-styring får du mulighed for at kunne vælge lige netop det program som er tilpasser dine behov. Maskinen er udstyret med programmerbar styring som giver dig mulighed for at kunne udarbejde og gemme individuelle programmer så de er lige til at gå til og dine behov bliver opfyldt. Har du brug for at køre et kort program, så er der også mulighed for at kunne få dine tekstiler rene på meget kort tid takket være maskinens industriteknik.


Miele PW 6065 er også udstyret med startforvalg der tillader dig, at bestemme hvornår dine tekstiler skal vaskes. Du kan helt op til 24 timer i forvejen vælge hvornår vasken skal starte. Dette giver dig en klar fordel hvis du har brug for at vasketøjet er rent og klar til tørring næste morgen.


Med Mieles SoftCare Tromle bliver tøjet vasket skånsomt, så det ikke tager skade af at blive udsat af mange vaske. Med den særlige overfladestuktur bliver der dannet en vandfilm mellem tromlen og tekstilerne, der gør at vasketøjet ikke kommer i direkte kontakt med tromlen som kan skade tekstilerne ved mange vaske. Tromlens hastighed reguleres trinløst i forhold til vaskeprogram og tøjmængde.

Ved hjælp af den særlige AutoClean funktion er maskinens sæbeskuffe selvrensende. Sæbeskuffen er belagt med en belægning der gør at der ved hvert program bliver løsnet de vaskemiddelrester der måtte side og bliver vasket bort, så du ikke skal tænke på at rengøre din sæbeskuffe. 


Vaskemaskinen kommer med en højtudviklet asynkronmotor som med dens frekvensomformer giver den maksimale udledelse og bidrager til en længere levetid. Motoren starter langsomt op og er lydsvag, selv når den når op omkring de højere omdrejningstal. På den måde får du en vaskemaskine som er støjsvag og som reducerer vibrationerne fra maskinen. 


Specifikationer:


Kapacitet: 6.5 kg
Volume: 59 liter
Farve: hvid
Mål (H x B x D): 85 cm x 59,50 cm x 72,50 cm
Vægt: 109 kg
Stort programudbud
Restfugtighed: 49%
Fyldningsforhold: 1:9
Omdrejninger i minuttet: 1400
Sæbeskuffe: 3 kamre
Egnet til: Alle typer virksomheder
Styringstype: Profitronic L Vario
g-faktor: 526
Lydniveau på arbejdsplads: <70 dB(A) re 20 µPa
Specifikt vandforbrug ved tilslutning til koldt og varmt vand i l/kg: 8,00
Specifikt energiforbrug ved tilslutning til koldt og varmt vand i kWh/kg: 0,06
Programtid i minutter ved tilslutning til koldt vand: 59
Programvarighed i min. ved tilslutning til koldt og varmt vand: 49
Opvarmningsform: Elektrisk
Eltilslutning: 3N~ 400V 50HZ
Varmeeffekt i kW: 4,60
Samlet tilslutning i kW: 4,80
Sikring i A: 10
NB: Vandudførelse sker ved lænsepumpe


Ved køb af flere maskiner kan vi kontaktes på [email protected] vedrørende et godt tilbud. Vi leverer og monterer på hele Sjælland mod en merpris på 3125,00 DKK. pr. maskine. 

Dette produkt passer til følgende

miele

UDVALGTE PRODUCENTER